Waar staan wij voor

Waar staan wij voor

Op tijd uw facturen betaald krijgen: dat geeft rust en zekerheid. Daarom vraagt uw credit management om een partner die veel meer doet dan incasso alleen. Een partner die luistert, meedenkt, adviseert én vooral: actie onderneemt. Het behoud van de relatie met uw klanten staat bij IncassoPunt centraal. Samen met u zoeken we naar de beste oplossingen. Wij staan voor een correcte en integere aanpak. Maar gaan vasthoudend de strijd voor u aan. En halen er uit wat er in zit. Want alleen het eindresultaat telt. U moet op tijd uw rekeningen betaald krijgen. De continuïteit van uw bedrijfsvoering hangt ervan af. 

IncassoPunt adviseert u ook hoe u onwenselijke en onwerkbare situaties met klanten kunt voorkomen. Creditmanagement is niet alleen het tijdig innen van uitstaande facturen. Het is ook het beoordelen van debiteurenrisico’s, het bepalen van de kredietwaardigheid van (potentiële) klanten en het onderhouden van klantcontacten (financieel). Met creditmanagement kunt u verantwoord omgaan met kredietrisico’s? 
Vooraf betalingsafspraken maken is heel wat beter dan ze achteraf te moeten afdwingen. 

Wij maken graag heldere afspraken.

Indien u een vraag of opmerking heeft, kunt u het “Stel uw vraag” formulier rechts invullen. Wij proberen u dan zo spoedig mogelijk een reactie of antwoord te geven op uw vraag of opmerking.

078/25.90.09

Ma/vrij: 08.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 13.00 uur

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Vul de onderstaande gegevens in en u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord op uw vraag.

Bel mij terug

Bel mij terug

U kunt hier uw telefoonnummer invoeren waarop u rechtstreeks bereikbaar bent. U wordt gratis door ons gebeld.

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Maak eenvoudig een afspraak met onze adviseur. Vul de onderstaande gegevens, kies een datum en wij nemen contact met u op om de afspraak te bevestigen.
  • DD dash MM dash JJJJ

Live presentatie

Live presentatie

Welke dienst past het beste bij u? Laat u persoonlijk adviseren door onze adviseur.
  • DD dash MM dash JJJJ

Incasso calculator

Downloads

Incasso Punt

Wacht geen dag langer op uw geld! Online indienen, snelle uitbetaling en van A tot Z geregeld.