Incasso

IncassoPunt helpt u bij het innen van openstaande bedragen en bij het voeren van een effectief en efficiënt debiteurenbeleid. Wij zetten een breed palet middelen in om betaling te stimuleren. We doen dat correct, maar uiterst vasthoudend en met aansprekend resultaat. Zo krijgt u waar u recht op hebt: betaling van uw vordering. Het liefst natuurlijk met behoud van de klantrelatie.

Transparante rapportage
Onze dienstverlening is volkomen transparant. Met heldere afspraken vooraf en een snelle, uitgebreide rapportage over de vorderingen. Die status kunt u 24 uur per dag online inzien. Van onze ervaren zaakbehandelaars kunt u per dossier maatwerk verwachten. U heeft één contactpersoon, met wie u ook online kunt communiceren. Wel zo gemakkelijk en efficiënt.

IncassoPunt biedt jarenlange kennis en ervaring op het gebied van buitengerechtelijke (minnelijke) en gerechtelijke procedures. Wij kennen de praktijk en weten wat werkt.

Minnelijke incasso

Het minnelijke traject is een incassotraject voordat u een eventueel beroep op de rechter doet. U toont ermee aan dat u uw debiteur alle mogelijkheden geeft om onbetaalde facturen te betalen.

Lees verder »»

Deurwaarder

Mocht betaling in de minnelijke fase uitblijven, dan stellen wij een deurwaarder die voor u de debiteur en laatste kans geeft om te betalen.

Lees verder »»

Gerechtelijke invordering

Mocht de betaling dan nog uitblijven dan stellen we een advocaat aan die u zal vertegenwoordigen op de rechtbank, teneinde alsnog de betaling te bekomen.

Lees verder »»

No Cure No Pay

Mocht uw debiteur de vordering onverhoopt niet kunnen betalen of is een gerechtelijke procedure niet mogelijk, dan bent u niets aan ons verschuldigd.

Lees verder »»

Direct een incasso opdracht indienen

Middels ons online incasso systeem kunt u uw incasso opdrachten elektronisch bij ons aanleveren. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is u eenmalig kosteloos registreren. Na uw registratie kunt u uw incasso opdrachten invoeren.

Lees verder »»

078/25.90.09

Ma/vrij: 08.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 13.00 uur

Stel uw vraag

Stel uw vraag

Vul de onderstaande gegevens in en u krijgt zo spoedig mogelijk antwoord op uw vraag.

Bel mij terug

Bel mij terug

U kunt hier uw telefoonnummer invoeren waarop u rechtstreeks bereikbaar bent. U wordt gratis door ons gebeld.

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Maak eenvoudig een afspraak met onze adviseur. Vul de onderstaande gegevens, kies een datum en wij nemen contact met u op om de afspraak te bevestigen.
  • DD dash MM dash JJJJ

Live presentatie

Live presentatie

Welke dienst past het beste bij u? Laat u persoonlijk adviseren door onze adviseur.
  • DD dash MM dash JJJJ

Incasso calculator

Downloads

Incasso Punt

Wacht geen dag langer op uw geld! Online indienen, snelle uitbetaling en van A tot Z geregeld.